Tudom én vagyok túl igényes megint...

Ha bosszant, hogy egy koncertet, amit hónapok óta vársz, a szar szervezés miatt sikeressen tönkrevágnak, ha a kedvenc filmed élvezhetetlenül szar minőségben megy a moziban, vagy csak ha a mindennapi balfaszságok idegesítenek, akkor ebbe az országba Te is túl igényes vagy....

Linkblog

Baráti Blogok

http://agyhalalosan.blogol.hu/ http://stonebridgefilms.blogspot.com/

HTML

Iskolai étkeztetés – még itt is lehúznak pár réteg bőrt

2007.09.11. 10:47 | lapifej | Szólj hozzá!

Cherrygirl aggódik mint gondos szülő:

Tudni kell, hogy a gyereked ebédjét csak 3 nappal előre tudod lemondani. Állítólag azért, mert naponta több ezer adagot lefőz a konyha, aki szállítja és ezt mindig bele kell kalkulálni. Hogy miért nem számol átlag plussz-mínusz adagokkal? Nem tudom. Persze hozzá kell tennem, hogy az egyik ismerősöm, akinek az anyukája egy iskolakonyhán dolgozik minden nap, azt ette amit előző nap a fiam az iskolában. Ők nem is főznek otthon. Ha belegondolok hány konyhás dolgozik, hány tagú a családja mindenkinek, akkor összejön azért pár adag… Micsoda mennyiségeket lophatnak el! Amikor először szembesültem ezzel, elképesztő keserűséget éreztem.  Olyan országban élünk, ahol tök normális, hogy ellopjuk a gyerekek elől a kaját. Na de van tovább is még!

Az elmúlt tavasszal a fiam influenzás lett, csak úgy, mint én is. Persze lemondani a menzát már nem tudtuk, mert csak 3 nappal előtte lehet. Mondom a férjemnek: „Menjél már be a suliba, hozd el az ebédet, jól jön ebben a dögrovásban egy kis főtt kaja! ” Ja. Bement és elküldték a búsba, hogy nem adhatják ki a kaját, mert ez KÖJÁL előírás. (Jó pár éve már, hogy a KÖJÁL ÁNTSZ lett!!! A lényeg, hogy naprakészek odabent!) Ugyanis az idegen éthordóval fennáll a fertőzés veszélye.   ……????!!!!!!?????… Ezek után csak dühöngtem. Kifizetek valamit, amit nem mondhatok le, és nem is lehet az enyém. Akkor hogy a pi….ba lehet a menüzős helyekről éthordóval kaját hozni? Szerintem az emberek jelentős része használ éthordót, hogy ebédet vigyenek haza máshonnan. Most akkor mi a fene van? Az biztos, hogy utána fogok járni.

Addig is mindenki figyeljen oda, hogy egészséges táplálkozással, rendszeres testmozgással és kiegyensúlyozott élettel gyermeke ne legyen beteg! Az iskolai kaját pedig most nem minősítem…

A bejegyzés trackback címe:

https://tuligenyes.blog.hu/api/trackback/id/tr57162474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása