Tudom én vagyok túl igényes megint...

Ha bosszant, hogy egy koncertet, amit hónapok óta vársz, a szar szervezés miatt sikeressen tönkrevágnak, ha a kedvenc filmed élvezhetetlenül szar minőségben megy a moziban, vagy csak ha a mindennapi balfaszságok idegesítenek, akkor ebbe az országba Te is túl igényes vagy....

Linkblog

Baráti Blogok

http://agyhalalosan.blogol.hu/ http://stonebridgefilms.blogspot.com/

HTML

Valami bosszant, de lehet, hogy inkább bánt...

2007.09.03. 15:26 | lapifej | Szólj hozzá!

Itt cherrygirl ír bánatáról:

Sokszor csináltunk már bulit. Midenfélét. Grillbulit, legénybúcsút, bababulit, csajbulit, kanbulit, ballagási bulit, gyerekbulit, szülinapi bulit stb. Valahogy mi vagyunk az ügyeletes buliszervezők. (Igaz nekünk van a legnagyobb grillsütőnk:) ) Nem panaszként, hisz nem olyan nagy fáradság, örömünket leljük benne és anyagilag sem megterhelő, mert általában batyusbulikról van szó. 

De azért néha jó lenne, ha visszahívnának minket, mert mi is szeretünk vendégségbe menni. Kiélvezni, hogy más süti meg a húst, hogy más pakol össze, na meg úgy általában, hogy néha változatosabb legyen számunkra a dolog.

Vannak olyan jóbarátok, akik igyekeznek ennek eleget tenni, akkor mi megyünk buliba és vannak olyanok, akiknél még soha nem jártunk, de ők mindig ott vannak mindenhol. Már évek óta emlegetik, hogyha elkészül a kert, majd ők is csinálnak grillbulit, a következő náluk lesz stb. A kert már több mint két éve elkészült, de minket még mindig nem hívtak át egy kis sütögetésre. Gondoltuk, le vannak sz…va, úgyis mindig nálunk vannak a legjobb összejövetelek, ez a kereszt a mienk.

Na, de azért… Történt nemrég ugyanis, hogy a barátnőm itt volt nálam és arról beszéltünk ki mit, fog vacsorázni. Az ő férje tarját süt tárcsán, én pedig már nem eszem aznap semmit. Volt is este füst a környéken sűrű, a férj nem jófajta fát rakhatott a tűzre. A lényeg, hogy kis családjuk meghitten hármasban sütöget egy szombat este. Gondoltam: milyen harmonikus!

Pár napra rá aztán kiderült, hogy nem is idilli vacsi volt odaát, hanem a jóbarát meghívta a bélyeggyűjtő haverjait egy kis pöndre, ami hajnalig is kitartott. Mekkora pofon! Hát ez nem esett jól. Mi a baj velünk? Az, hogy nem az a központi téma nálunk, hogy ki mennyiért és milyen telefont vett a férjének, vagy ki milyen autót venne, ha milliói lennének, vagy most akciósan mennyiért lehet a Sechelle szigeteken nyaralni?  Vagy egyszerűen csak nem hoz hasznot a konyhára, nem érdeke ha néha áthívnak? Ha, ez így van akkor nem is igazi jóbarátról van szó. Pedig ő kiakadt amikor kiderült, hogy a következő buli időpontja pont akkora esik amikor bélyeggyűjtőtalálkozó lesz. 

Szar ügy. Azt hiszem ezentúl minden általunk összehozott bandázás a bélyeggyűjtő találkozó időpontjára fog esni.

A bejegyzés trackback címe:

https://tuligenyes.blog.hu/api/trackback/id/tr2156412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása