Tudom én vagyok túl igényes megint...

Ha bosszant, hogy egy koncertet, amit hónapok óta vársz, a szar szervezés miatt sikeressen tönkrevágnak, ha a kedvenc filmed élvezhetetlenül szar minőségben megy a moziban, vagy csak ha a mindennapi balfaszságok idegesítenek, akkor ebbe az országba Te is túl igényes vagy....

Linkblog

Baráti Blogok

http://agyhalalosan.blogol.hu/ http://stonebridgefilms.blogspot.com/

HTML

Kollegák nyaralás után

2007.08.06. 10:32 | lapifej | 3 komment

Gondolom, mindenkinél évről évre visszatérő jelenség a kollegák csipkelődő, olykor bunkó megjegyzései mikor visszatérünk a jól megérdemelt vakációnkról. Az ember feltöltődve, élményekkel teli kezdi meg a rabszolgamunkát, amit a kedves kollegák az első negyedórában porig rombolnak. Minél több élményt mesélsz -amiből ők is megtudhatnának a világról új dolgokat, estleg hasznosítani is tudják később-annál inkább irigyek lesznek és úgy tesznek, mintha ők nyaralás alatt is dolgoztak volna lent a bahamákon. Miért van ez? Miért érzem úgy napról napra, hogy az évek során felépített emberi kapcsolatok lassan szétporladnak? Miért kell azt a sok élményt, tapasztalatot elfolytani magamban? Az emberiség szépen lassan elfelejti a túlélés fogalmát, és hagyja, hogy GPS-ek mondják meg helyettük mi a "balra" és mi a "jobbra". A kollegák pedig azt hiszik, minnél messzebb mennek nyaralni, annál inkább "élnek".  Szerintem egyszerűen irigyek és túl pitiánerek ahhoz, hogy együtt tudjanak veled örülni.

A bejegyzés trackback címe:

https://tuligenyes.blog.hu/api/trackback/id/tr2133351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kazi-HUN 2007.08.06. 15:00:14

Sajnos minden kollégád egy 20-asért hátbaküldene az első adandó alkalommal. Ilyenek, és nem nagyon látok mást, máshol sem.

lapifej 2007.08.28. 07:05:24

"Kedves" Kazi!

Lapifej írásásban van némi igazság, bár a teljességhez hozzá tartozik, hogy állítólag ez csak egy bizonyos kollégára vonatkozott.
A hozzászólásodban igazából az zavart, hogy úgy nyílvánítasz véleményt, hogy nem is ismered azokat az embereket.
A rossz tapasztalat nem általánosság!

Egy kolléga

Kazi-HUN 2007.08.29. 00:16:04

OK, megkövetlek. Igaz, nem ismerek mindenkit. :)
süti beállítások módosítása