Tudom én vagyok túl igényes megint...

Ha bosszant, hogy egy koncertet, amit hónapok óta vársz, a szar szervezés miatt sikeressen tönkrevágnak, ha a kedvenc filmed élvezhetetlenül szar minőségben megy a moziban, vagy csak ha a mindennapi balfaszságok idegesítenek, akkor ebbe az országba Te is túl igényes vagy....

Linkblog

Baráti Blogok

http://agyhalalosan.blogol.hu/ http://stonebridgefilms.blogspot.com/

HTML

Fesztivál a templomkertben

2007.08.06. 16:24 | lapifej | Szólj hozzá!

Élek, halok a zenéért, imádok koncertekre járni, zenét bömböltetni, és akár létrehozni is. Az utóbbi időkben megszaporodtak a magyar zenei fesztiválok, nyáron minden hétvégére jut egy. Itt van nekünk európa egyik legnagyobb fesztiválja a Sziget és mégsem vissz rá a lélek, hogy eltöltsek bármelyik rendezvényen pár napot. Miért van ez? Esetleg azért, mert az emberi jogokat sárbatiporva jutsz csak be egy hazai fesztiválra? Vagy, mert rettegsz, hogy ellopják mindenedet? Esetleg nem akarod végig fosni kedvenc zenekarod koncertjét a döghúsból készült gyros után? Vagy kiborít a látvány, hogy a fiúk úgy néznek ki, mint a lányok, a lányok pedig olyanok, mint akik nem ettek fél éve? Vagy mert rettegsz, hogy wc-zés közben felborítják a fülkét és az összes szar a nyakadba ömlik? Ezen kérdéseket végig zongorázva, két évvel ezelőtt arra juttotunk a sógorommal, ideje a saját igényeinknek legmegfelelőbb rendezvényt megtalálni. És nem lehetetlen, megtaláltuk. Igaz nem kicsiny országunkban, hanem Ausztriában.

Bildein, egy kicsiny falucska a magyar határtól pár kilométerre, ahol a szőrőstalpú, gumicsizmás svábja kitalálta felvernek egy színpadot a templomkertben és meghívnak pár zenekart (pl: Clawfinger, Tito & Tarantulla, Therapy?, Whitesnake, Jestofunk, Systers of Mercy stb) melyek a sziget fesztiválon is megállják a helyüket, és két napig élvezze a zenét a fiatalság, mindössze 7-8 ezer forintért. Építettek egy kultúrházat is, a Novotelt megszégyenítő minőségben, elhozták az összes neves burgenlandi borász termékeit, és egy olyan hangosítást, amit itthon nem nagyon hallani.

Az idén is megyünk, nem bírjuk kihagyni. Mára olyan kis családias rendezvényé vált számunkra ahol nem kell rettegnünk a szervezők kizsákmányolásától és a vendégek gusztustalan viselkedésétől. Aki nem hiszi, jöjjön el augusztus 10-11.-én Bildeinbe és hasonlítsa össze az ediigi tapasztalataival.

Itt garantáltan nem kell a dunába szarni!

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://tuligenyes.blog.hu/api/trackback/id/tr75133663

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Click On this website 2017.10.25. 03:18:02

Néma gyerek - Katalizátor-díj

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása